Auto airco Check

Auto airco reinigen
De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht? Auto airco service buren zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Auto airco service buren beschikt over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.
service auto airconditioning
Functioneert de airco in de auto niet naar behoren? Vertrouw dan op de efficiënte auto airco service buren, of op de combinatie airco service en fris. Alle onderdelen van uw auto aircosysteem worden nagelopen, en uw complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Het oude koudemiddel wordt afgetapt en ververst. Na het vullen, wordt uw airco-installatie nog eens helemaal gecontroleerd.Gemiddeld zitten we bijna een half uur per dag in de auto. Een schoon en fris klimaat in de auto is daarom uiterst belangrijk! Om dit te garanderen adviseert Vakgarage om jaarlijks uw airco te laten reinigen. Hiervoor gebruiken wij de professionele aircoreiniger van Forté. Dit product reinigt het hele aircosysteem en zorgt tevens voor een frisse geur.

 

Maak snel een afspraakal vanaf € 79,00 krijgt uw airco systeem het onderhoud. Wij zijn de goedkoopste uit de regio.

Neem contact op met ons.

Auto Airco Onderhoud

Bij een airco reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor airco onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele airco reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de airco onderdelen kosten en de duur van de airco reparatie. Heeft u problemen met uw auto airco of vermoedt u dat uw auto airco niet naar behoren functioneert? Bel of kom gewoon langs voor een deskundig airco advies.

Prijsopgave vooraf bij auto airco reparatie Bij alle airco reparaties en ook bij airco onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

Zoekt u een goedkope airco garage in Gelderland die uitsluitend met airco kwaliteitsonderdelen werkt? Auto Airco Service Buren is dé airco vakmonteur die thuis is in alle merken auto’s. Bij ons staat de klant centraal.

Voor Auto Airco Onderhoud Gaat u snel naar autoaircoburen.nl

Onze specialisten staan voor u klaar.